Recommended Posts

Hello everyone, I wanted to post this important matter about Be the zombie mode "Not Connecting/Working properly" on the PS4 version of dying light. Every time I time I try to connect or Join a Server in dying light (Be the zombie mode), I keep getting "Failed to connect/Join Session, please try again after a few minutes". Now I've done some good amount of research before posting this issue on the dying light forum's. I'm not the only one facing this problem. 1000's of other Dying light devoted gamer's are also facing the same problem, we are unable to join/connect to Be the zombie mode servers and it is our request that Techland take this issue very seriously and do their level best to fix this matter as soon as possible.

 

Furthermore if its possible, can you also kindly improve the Co-Op's stability as people are often complaining about disconnection problems after 15-30 minutes of Gameplay.

 

 

~Thank you for reading and I hope this post gets enough attention so that the issues stated above can be acknowledged and fixed, Dying light ROCKS 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thankyou, finally I get a reply for this issue :), what you've written sounds very helpful but I have no clue on what to do with the "TC4 3095 ports" what ever you've mentioned. If You can explain to me in a little more brief way about what I should do to fix the continuous disconnecting and not being able to join the "be the zombie" servers. It would help a Lot :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can find FAQ/Guide for PortForwarding on http://portforward.com/guides.htm

 

Port guide for Dying Light:

PC - http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Dying_Light/default.htm

PS4 - http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Dying_Light_-_PlayStation_4/default.htm

XBOX ONE - http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Dying_Light_-_Xbox_One/default.htm

 

Select your router if is on their list to get more detailed configuration guide.

Edited by n1kon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you again for another helpful reply, but is there "any" way that this connectivity issue can or will be patched/fixed by Techland. Or any other more simpler way on how to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now