Nemesis 0 Report post Posted March 20, 2018 witam, mam za zadanie w kampanii, przenieść obornik do przyczepy SIPMA nr 1600 KOMBO, ale nie posiadam takowej i nie mam nawet takiego poziomu żeby ją zakupić, skąd wsiąść następne PD żebym zdobył lvl 4 Share this post Link to post Share on other sites
luqasz_85 2 Report post Posted March 20, 2018 Przyczepa jest odblokowana w grupie Uprawa pól (chyba tak się nazywa). W grupie Przyczepy jest niedostępna. Share this post Link to post Share on other sites
Nemesis 0 Report post Posted March 21, 2018 chodzi mi o to że nie mam jeszcze odblokowanego , brakuje mi poziomu, skąd wziąć brakujące PD? Share this post Link to post Share on other sites
przemson80 0 Report post Posted March 23, 2018 Przecież ci odpisał, że nie potrzebujesz poziomu. Ta przyczepa, o której piszesz to nie jest ta o którą chodzi w misji. Ta do misji jest odblokowana w innej zakładce w sklepie. Poszukaj, bo nie pamiętam w której. Share this post Link to post Share on other sites
Nemesis 0 Report post Posted March 23, 2018 wiem o co już chodzi, był błąd jakiś, miałem 3 lvl a pokazywało mi że mogę tej przyczepy użyć od 4 lvl , dzisiaj po aktualizacji się zmieniło to i nie musiałem dobić 4 lvl, kupiłem tyłko tą przyczepę SIPMA nr 1600 KOMBO i wszystko jest już ok post można zamknąć, dziękuję za pomoc Share this post Link to post Share on other sites