Search the Community

Showing results for tags 'second monitor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dying Light
    • EN
    • PL
  • Dying Light: Bad Blood
    • EN
    • PL
  • Pure Farming
    • EN
    • PL
  • Hellraid
    • EN
    • PL
  • Techland
    • EN
    • PL
  • Help
    • Dying Light
    • Pure Farming
  • Off-topic discussions
  • Dyskusje Off-topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I really hope someone can help me figure this one out because it's just boggling me and I've tried numerous things now. If I boot up the game with something, anything in my second monitor active (like skype) then it freaks out and just shows me a black screen. The audio still plays on and if I type something in skype or use my second monitor in anyway then the audio stops playing, shows what's on screen and seems to work fine but it's inactive and I can't do anything with it. As soon as I go back to my main monitor then the audio resumes playing but my screen turns black again......it's like the idiot doesn't know when exactly the main screen is active. If I don't use anything on my second monitor then it boots up fine, no black screen of anything. However if I even dare to change even one setting (doesn't seem to matter whether I change subtitles to on, or something graphical) then the screen goes black and it doesn't go back to the game. Furthermore.....it's stuck in this. I have to reboot my computer in order to fix it. I haven't even dared to try to pick the 'new game' option I'm using Windows 7 Professional service pack 1, 64 bits I have a Intel i7-4790, 3.60 ghz 16 GB of RAM And one of the AMD Radeon HD 7900 series graphics cards All in all, I should be able to run the game. Maybe not on anything but the minimum settings but I should at least be able to run the game. Things I have tried: running steam on administrator, running the game on administrator, doing both of those at the same time, running the game from the exe in the map and running the game as administrator from the map (which doesn't even make it to the black screen, just loads endlessly), changing the service pack being used, Validating the game cache, re-installing, rebooting (seems to be a one-time fix......unless I use the second monitor for something or change one of the options) I'm at the end of my rope here and the problem just boggles my mind. I have no idea how to solve it and while I'm computer savvy enough to try out these few things I am not computer savy enough to come up with anything else. Any help would be appreciated.