Search the Community

Showing results for tags 'missing textures'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dying Light
    • EN
    • PL
  • Dying Light: Bad Blood
    • EN
    • PL
  • Pure Farming
    • EN
    • PL
  • Hellraid
    • EN
    • PL
  • Techland
    • EN
    • PL
  • Help
    • Dying Light
    • Pure Farming
  • Off-topic discussions
  • Dyskusje Off-topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hey all, I decided to install the Developer Tools today but almost immediately came across a glaring problem. A lot of materials/textures seem to be missing and I have no idea how to relocate them. Many building pieces I place are just blinking yellow, and with the object selected the materials are greyed out. When I try to double click the material a box pops up saying that it cannot be found. Any clue as to how to fix this? I was really excited to jump in and create some cool things but with so many objects becoming obsolete by the lack of materials/textures, I find that doing so is impossible. Thanks in advance for any and all help!
  2. Hi everyone, I'm just wondering if anyone is having any problems with importing custom models with textures into their custom maps. I've tried using 3dsmax and Maya 2014 with fbx import but once everything is imported successfully the textures are replaced with a placeholder. I'm not sure if it is a dds issue or and fbx issue or an ingame problem - or something I'm forgetting to do (e.g missed step along the way). I've rebuilt custom map and saved it, navigated to the original image directory when importing but still just shows a placeholder image?? I've also tried this in the Dying Light provided game map but same problem? Any help would be much appreciated. Cheers, CH.
  3. I am back again with another issue. In my developer tools, I am trying to edit terrain. Yesterday I could paint the ground with textures. Today, My ground says placeholder and I have no textures in the painting options. Just says "New Layer" with XX as the texture. EDIT: Also, when playing it ingame, I fall through the terrain and it is invisible.