Search the Community

Showing results for tags 'navmesh'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dying Light
    • EN
    • PL
  • Hellraid
    • EN
    • PL
  • Techland
    • EN
    • PL
  • Help
    • Dying Light
  • Off-topic discussions
  • Dyskusje Off-topic

Found 5 results

  1. Hey there, I was wondering if it is possible to force Navmesh onto an area. I have areas with a lot of grass on the floor and the Navmesh is not being built in those areas. Which means the zombies just end up standing in the grassy areas and doing nothing. I have tried messing around with the Navmesh tools, and Navmesh enforcer seems to be giving the effect that I want, however for some reason it removes all the previously built Navmesh from the area. Thanks in Advance, Squirrel.
  2. hey, it's offical. i'm totally addicted to this editor i need help on the navmesh and on notes! regarding the navmesh, should i force the navmesh into areas where it doesn't appear? for instance, in a closed room? and regarding notes, any pointers on how to set the text to notes? that would be great. i'll have to see how to add the notes to quests, but (i think) there are tutorials on that i'll follow later thanks in advance
  3. Hi there, For a long while I've been trying to fix my navmesh, which does not seem to want to work in areas of my map. The whole map is inside the playable grid. I believe that this is because I (somehow) didn't delete the water properly as there is still evidence that there the game thinks there is water there... And this is why I think my navmesh won't work as the areas of the map that won't build a navmesh are below where the water used to be. So is there a way to see a list of placed objects on the map, so I can delete the water (if it's still there)? If you don't understand here's what I did to delete the water: 1) Took the filter off in order for me to select it 2) Highlighted an area of water (when the water was selected, the horizon was automatically selected too; I couldn't separate them so I just deleted them both (which is ok because I didn't need the horizon anyway). 3) Deleted it Reasons I believe the game thinks the water is still there: 1) The floating water debris is still there (grass etc.) 2) In the editor, when you go from below the water and come above it, the blurry eyes from the water effect comes 3) navmesh wont work below that level! I have already tried pulling the whole map upwards, but this seems to pull the (invisible) water up too. Thanks! Sparkhead
  4. Hi there, I just wrote out a huge explanation and my pc switched off so I lost it all therefore I'm going to make this as brief as I can. The first two issues will be addressing the below screenshot: http://gyazo.com/ff00038e1d80560bee0c86328c1f0b7a 1) The blood objects I've placed on my maps (only 3 at this point) are throwing this error "object has wrong flags" and I'm not sure why/how to fix it. They still show up on the map fine, but validator doesn't like them. 2) In my spawn box, I've specified more than 1 zombie to be in it, however it assumes "dialogue speaker" is set to something. It is not: http://gyazo.com/dce6fe66ee8b5da55122a81b6912a131 3) This is a big one. My navmesh will not build on parts of my map. I have reason to believe that this is because said parts of the map are below the water that USED to be there (I deleted the water, but the debris that floats on top of water (e.g grass) remains. Also, when in the dev tools, when working on the part of the map (below where the water used to be), if I go up (above where the water used to be), I will get the watery effect on the camera. The whole floating debris issue isn't my problem here; I dont mind about that. I just want a navmesh so that my zombies will function properly. Thanks for your help in advance, and i'm sorry if I didn't explain this very well. If you have any questions please let me know, I'd like to get this fixed. I can also offer more screenshots if needed. Sparkhead.
  5. Hay there. Since yesterday I'm getting this new error, when i want to build the navmesh: "The system can't find the given path/file". Picture: https://twitter.com/DasJoluk/status/593131119291269120 Repairing the tools with steam doesn't help Have some ideas or maybe a solution? I'm working on something big. Greetings Joluk